Σύντομη Περιγραφή

Ο Αριστοτέλης Παπαθανασίου, κατέχει τη θέση του CEO & Founder της εταιρίας Daniel Pap Ltd, εταιρίας που ειδικεύεται τόσο στο τομέα B2B όσο και στον τομέα B2C.  Η σχέση του με το ηλεκτρονικό εμπόριο, ξεκίνησε το 2009 αρχικά στον τομέα B2B, σε συνεργασία με Flash Sales Sites του εξωτερικού, ενώ συνεχίστηκε και στο τομέα B2C με τη δημιουργία του brands4all.com.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα e-shops της Ελληνικής αγοράς στο τομέα της ανδρικής αλλά και γυναικείας ένδυσης.

Παρόλα αυτά η σχέση του με τη μόδα και το εμπόριο ένδυσης μετράει χρόνια πίσω αφού κατέχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του manager engineering στη παραγωγή ενδυμάτων και τις εξαγωγές στο εξωτερικό.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος brands4all.com.gr, οραματίστηκε μια επιχείρηση που θα προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές τις τελευταίες τάσεις της μόδας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο με ένα μόνο κλικ. Οι πρακτικές που έχει ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια σχετίζονται άρρηκτα με την εμπειρία του καταναλωτή μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και τη προβολή της επιχείρησης κυρίως από digital μέσα. Το 2016 ο Αριστοτέλης, έδωσε συνέντευξη στο European Ecommerce Foundation σχετικά με το πολύ χαμηλό abandonment basket rate που έχει επιτευχθεί στο online shop, παραθέτοντας tips που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Με επιμονή και υπομονή, ανοιχτό μυαλό και επιθυμία για γνώση κατάφερε να εγκλιματιστεί στο τομέα του Digital Marketing και να εξελίξει πρακτικές όσον αφορά την ανάπτυξη ενός e-shop αλλά και την προβολή του μέσω digital μέσων. Σήμερα κατέχει το δίπλωμα OMCA™ Online Marketing Certified Associate, το OMCP Online Marketing Certified Professional και το δίπλωμα Digital Marketing Foundations Trained Practitioner Certification.