Σύντομη Περιγραφή

Η Κατερίνα Καραγιάννη είναι Business Unit Director στο UXlab (Business Unit της Atcom), το μοναδικό ελληνικό agency που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα Usability & User Experience. Πριν από αυτό, διετέλεσε και Head of Digital Strategy στην Atcom, μετά τη στρατηγική της συνεργασία της εταιρείας με τη Linkwise. Η Linkwise, αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό Affiliate Network, το οποίο ίδρυσε η Κατερίνα μαζί με δύο συνεργάτες το 2008. Πλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, μέσω του νεοσύστατου γραφείου στην Κων/πολη και του νέου sub-brand, “Linkwise Travel Network”. Πριν από αυτό, επιστρέφοντας από την Αγγλία το 2007, όπου εργάστηκε για κάποια χρόνια, ίδρυσε το Days4u.gr, ένα επιτυχημένο e-shop με δώρα εμπειρίας όπου ακόμα είναι Managing Partner.

Αρθρογραφεί στο προσωπικό της blog iHeartDigital.gr, για θέματα e-commerce, usability και UX, ενώ είναι συχνή εισηγήτρια σε συνέδρια και σεμινάρια. Παράλληλα, συμμετέχει στον GRECA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπου έχει εκλεγεί στο ρόλο της Γενικής Γραμματέως.

Είναι απόφοιτος Επικοινωνίας & ΜME του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master Διαφήμισης & Marketing από το Leeds University Business School, από όπου και εκδόθηκε η διπλωματική της εργασία στο Public Relations Review.