Σύντομη Περιγραφή

Ο Μάνος Κουμαντάκης είναι Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Convert Group, η οποία καθοδηγεί δεκάδες επιχειρήσεις για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Οι σπουδές του σε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες σε Γαλλία και Αγγλία (Maitrise & MSc) σε συνδυασμό με executive training σε θέματα Business Administration, mini-MBA diploma, και πιστοποιήσεις σε κλάδους όπως Online Marketing Certified Professional (OMCP), Sales & Negotiations etc, τον ώθησαν σε μια καριέρα σε τομείς Digital Marketing, Business Development, Marketing & Sales στους τομείς της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Ταυτόχρονα έχει υπάρξει εκπαιδευτής και εισηγητής σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες Νέων Τεχνολογιών από το 1997.

Πριν ενσωματωθεί στην Convert Group, εργάστηκε για 5 χρόνια ως σύμβουλος e-commerce & digital marketing σε Αγγλικές εταιρίες. Το 2000 είχε συνίδρυσε μια internet start up η οποία εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΑΝΤ1, στον οποίο εργάστηκε για μια 10ετία από τις θέσεις του project manager, marketing manager και τέλος ως commercial manager.