Η Νάντια Νικητέα-Θεοχαράκη  είναι η Founder και CEO του KOOLFLY.com, το οποίο συγκαταλέγεται στις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα,  με ιδιαίτερα υψηλό awareness και βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο.

Η ιδέα για τη δημιουργία του προέκυψε από την ανάγκη το “online fashion shopping” να είναι η πρώτη και ασφαλής επιλογή του Έλληνα καταναλωτή. Ο συνδυασμός ενδιαφέροντος περιεχομένου και online αγορών συνθέτουν το DNA του KOOLFLY και αποτελούν την ειδοποιό διαφορά του από οποιοδήποτε άλλο fashion e-shop.

Το KOOLFLY φιλοξενεί τα σημαντικότερα brands, επιδιώκοντας να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών του. Πάνω από 150 επώνυμες εταιρείες με καθημερινές αφίξεις, συμπεριλαμβάνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή fashion brands όπως, Αdidas, Replay, Kendall+Kylie, Free People, Herschel Supply και Cheap Monday, κατατάσσουν το KOOLFLY στα πιο ενημερωμένα fashion e-shops, ενώ η επιλογή των προϊόντων γίνεται με κύριο γνώμονα τη διαφορετικότητα σε επίπεδο design αλλά και τη σχέση τιμής – ποιότητας.

Από την αρχή της λειτουργίας του, το KOOLFLY έχει  καταφέρει να διακριθεί για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στα Lighthouse E-volution Awards, ως ένα από τα καλύτερα και πλήρως ενημερωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας, ενώ ταυτόχρονα τις τελευταίες 2 χρονιές έχει αποσπάσει το Gold βραβείο στη Διεθνοποιημένη Επιχείρηση.  Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, περιλαμβάνει την επιλογή του KOOLFLY  στους φιναλίστ των WGSN Global Fashion Awards,  στο Λονδίνο.

Η Νάντια Νικητέα – Θεοχαράκη  έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Northeastern στη Βοστώνη σε  Construction Engineering & Project Management. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε ένα χρόνο σπουδών σε διοίκηση επιχειρήσεων στο MIT, Sloan School of Management.