Σύντομη Περιγραφή

Ο κ. Νικόλαος Νέγκας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TGI Fridays ™ από το 2001, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή franchise των «Fridays Restaurants Worldwide» και το πιο επιτυχημένο CDR στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει επίσης την καθιερωμένη μάρκα Gourmet Burger Kitchen του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και το Napolitivo, ένα εστιατόριο της Νεάπολης που βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου. Ο κ. Νέγκας προσχώρησε στην TGI Fridays ™ το 1997, ως Διευθυντής Επιχειρήσεων. Ήταν υπεύθυνος για τις Λειτουργίες του Franchise στην ελληνική επικράτεια και είχε συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες εκκίνησης.

Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο περιλαμβάνει σπουδές στο Πανεπιστήμιο George Washington, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ, όπου έλαβε τον τίτλο MBA στο International Business-International Finance και στο «Deree College», το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, όπου έλαβε το πτυχίο Bachelor in Economics.

Ο κ. Νέγκας έχει βραβευτεί ως Διεθνής Franchisee του έτους, Carlson Restaurants Worldwide το 2006 και το 2005 έλαβε το βραβείο Retail Business / Food για λογαριασμό της TGI Fridays ™ Hellas. Το 2001 και το 2000, έχει βραβευτεί ως διεθνής φορέας εκμετάλλευσης της χρονιάς, Carlson Restaurants Worldwide. Είναι μέλος της επιτροπής ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.