Σύντομη Περιγραφή

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής είναι Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και με την ομάδα του στην Convert Group καθοδηγούν δεκάδες retailers & brands για τη στρατηγική τους στο online grocery και online pharmacy.

Ανάμεσα στους πελάτες συγκαταλέγονται οι AB Βασιλόπουλος, Super Market Θανόπουλος, Welovesupermarket, tofarmakeiomou.grofarmakopoiosmou.gr, L’Oreal, APIVITA, Johnson&Johnson, Beiersdorf, Philip Morris Papastratos, κ.α.

Στο παρελθόν ο Π. Γκεζερλής έχει καθοδηγήσει το e-consulting business unit του ELTRUN, ενώ έχει συνιδρύσει και ήταν CEO στο buldoza.gr. Έχει δραστηριοποιηθεί στην Upstream ως Head of Business Planning, συντονίζοντας πωλήσεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλες τις ηπείρους και διευθύνοντας τα γραφεία της εταιρείας σε Ρώμη, Πεκίνο, Σιγκαπούρη, Βουκουρέστι, Τορόντο, πόλη του Μεξικό και Μπουένος Άιρες. Επίσης, έχει διατελέσει Chief Commercial Officer στη VoiceWeb, μία πρωτοποριακή για την Eλλάδα εταιρεία στο χώρο του Speech Recognition και έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στον κλάδο Εκτυπώσεων & Εκδόσεων.

Είναι co-author σε βιβλία στρατηγικής και έχει διατελέσει γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την διετία 2014-2015.