Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Digital Marketing eLearning πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Φορέα Market Motive μέσω της πλατφόρμας Simplilearn, με υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που στόχο έχει την κατάρτιση τόσο αρχάριων όσο και έμπειρων επαγγελματιών στις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές Digital Marketing πρακτικές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να αποκτήσετε Digital Marketing γνώσεις και δεξιότητες, ή να εμπλουτίσετε αυτές που ήδη έχετε από τον προσωπικό σας χώρο και στο δικό σας χρόνο.

Μάθετε τα πάντα γύρω από το Digital Marketing οικονομικά, από το tablet σας, όποτε και όπου εσείς θέλετε.

 

Ανεξαρτήτου απόστασης και χρόνου παρακολουθείτε online διαλέξεις από κορυφαίους Εισηγητές στο είδος τους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί σας τη μοναδική εμπειρία τους και μεταδίδουν τις γνώσεις τους στο Digital Marketing.

Μπορείτε να επιλέξετε το Course στο οποίο θα συμμετέχετε μεταξύ των εξής 9 courses που αναγράφονται παρακάτω.

10 κορυφαίοι Διεθνείς Επαγγελματίες.

Κάθε course περιέχει πλούσιο και ποιοτικό εκπαιδευτικό υλικό με βίντεο, οδηγό μελέτης και ενδιάμεσα tests για καλύτερη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης. H πρόσβασή σας σε αυτό διαρκεί 30 ημερολογιακές ημέρες.

Τα 9 Digital Marketing Foundation courses αποτελούν πλήρη προετοιμασία για την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση OMCA.

Search Engine Optimization (SEO)

Είτε είστε αρχάριος στο Digital Marketing ή έμπειρος επαγγελματίας, με την ενότητα αυτή θα διευρύνετε τις γνώσεις σας και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στο πως να δημιουργείτε αξία για εσάς, τους πελάτες και τους εργοδότες σας.

Web Analytics

Μέσω της ενότητας αυτής θα αποκτήσετε σε βάθος κατανόηση των KPIs, της τμηματοποίησης, των αναφορών, του πειραματισμού και πολλών ακόμη, και θα μάθετε πώς να ερμηνεύετε τον περίπλοκο κόσμο του Web.

Conversion Optimization

Το να φέρετε χρήστες στη σελίδα σας είναι μια σημαντική κατάκτηση, που όμως απέχει από τον τελικό σας στόχο. Τελικός σας στόχος είναι να κάνετε τους χρήστες να αγοράσουν, να εγγραφούν, να τους μετατρέψετε από απλούς επισκέπτες σε πελάτες.

Pay Per Click Advertising

Με τους Brad Geddes και Bryan Eisenberg και την ευφυή προσέγγιση τους στην PPC εκπαίδευση, θα μάθετε με ολοκληρωμένο τρόπο να σχεδιάζετε, να χτίζετε και να διαχειρίζεστε ένα PPC πρόγραμμα.

Mobile Marketing

Μαζί με τον Jeff Hasen θα μάθετε τις καλύτερες πρακτικές αλληλεπίδρασης με τον mobile καταναλωτή, λανσάροντας mobile καμπάνιες που βασίζονται στο χτίσιμο εμπιστοσύνης στη στιγμή.

Content Marketing

Ο ειδικός, Greg Jarboe, θα σας παρουσιάσει όλες τις πτυχές του Content Marketing. Από τον εντοπισμό τρόπων ανάπτυξης περιεχομένου μέχρι τη μέτρηση αποτελεσμάτων.

E-mail Marketing

O Matt Bailey, παρουσιάζει και αναλύει τις πλέον εμπεριστατωμένες στρατηγικές για τη δημιουργία ενός email marketing προγράμματος, αυξάνοντας τις πωλήσεις και τα conversion σας.

Social Media Marketing

Τα Social Media εξελίσσονται ραγδαία. Οι Jennifer Evans Cario και Greg Jarboe θα σας παρέχουν όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για να τρέξετε τη δική σας επιτυχημένη Social Media καμπάνια.