ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ OMCA™ – OMCP®

Η φιλοσοφία του Digital Marketing διέπει ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και η ανάγκη για έμπειρα Digital Marketing στελέχη γίνεται συνεχώς μεγαλύτερη. Δημιουργούνται νέες προκλήσεις για τις εταιρείες και τους οργανισμούς και παράλληλα μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες για τα στελέχη.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση OMCA και OMCP επικυρώνει τη γνώση, τις δεξιότητες και την εμπειρία σας στο Digital Marketing και σας διακρίνει επαγγελματικά.

Βρείτε στον παρακάτω πίνακα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δύο Πιστοποιήσεις, αγοράστε τη σχετική άδεια και προχωρήστε στη διαδικασία της εξέτασης.

 • Λίγα λόγια για καθεμία από τις δύο Πιστοποιήσεις
     
 • Γιατί να λάβω την πιστοποίηση;
     
 • Απευθύνεται σε:   
 • Προετοιμασία & διαδικασία εξέτασης   
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ OMCA™

 • Η OMCA είναι η πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση διεθνώς για επαγγελματίες του Digital Marketing. Αποκτάται κατόπιν ειδικών online εξετάσεων και αποτελεί ισχυρή επικύρωση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις πρακτικές του Digital Marketing.

  Συγκεκριμένα, πιστοποιεί τις βασικές γνώσεις επαγγελματιών στους εξής 8 βασικούς πυλώνες του Digital Marketing:

  Content Marketing
  Paid Search (PPC)
  Social Media
  Web Analytics
  Conversion Rate Optimization
  Mobile Marketing
  eMail Marketing
  SEO
  H OMCA πιστοποίηση ενδείκνυται για επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο του digital marketing και θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, απευθύνεται και σε επαγγελματίες που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς και θέλουν να κάνουν Digital στροφή στην καριέρα τους.

  Η OMCA πιστοποίηση είναι ευρέως διαδεδομένη και στο ελληνικό digital οικοσύστημα, αποτελώντας ένα ισχυρό «χαρτί» έγκυρης και πιστοποιημένης γνώσης στον κλάδο του digital marketing.


 • O επαγγελματικός χώρος του digital marketing εξελίσσεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και είναι γεμάτος με ευκαιρίες εργασίας για στελέχη που θέλουν να απασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη στον κλάδο του digital marketing.

  H OMCΑ πιστοποίηση είναι απαραίτητη για όποιον επαγγελματία του Digital Marketing επιθυμεί να ξεχωρίσει ως προς τις γνώσεις και τις δεξιότητές του με την πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση διεθνώς.


 • Επαγγελματίες του Digital Marketing
  Στελέχη Marketing που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις Digital

 • Η μελέτη της ύλης της Market Motive fundamentals αποτελεί τον πυλώνα της προετοιμασίας σας για την εξέταση της λήψης της OMCA πιστοποίησης.

  Η εξέταση για την πιστοποίηση γίνεται online από τον προσωπικό σας χώρο και το δικό σας Η/Υ. Η όλη διαδικασία επιτηρείται από εξειδικευμένο proctor της OMCA καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Η εξέταση γίνεται στις εξής 8 ενότητες:

  Content Marketing
  Paid Search (PPC)
  Social Media
  Web Analytics
  Conversion Rate Optimization
  Mobile Marketing
  eMail Marketing
  SEO

  Συγκεκριμένα, απαιτούνται:
  Προβιβάσιμος βαθμός στην OMCA εξέταση
  Πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  600 ώρες πρακτικής εμπειρίας στον κλάδο του Digital Marketing ή ολοκλήρωση εγκεκριμένου practitioner course.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ OMCP®

 • Η OMCP είναι η πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση για έμπειρους επαγγελματίες διεθνώς στον τομέα του digital marketing. Αποκτάται κατόπιν ειδικών εξετάσεων και αποτελεί ισχυρή επικύρωση γνώσεων, δεξιοτήτων και επαγγελματικής εμπειρίας στις πιο εξειδικευμένες πρακτικές του digital marketing. Συγκεκριμένα, πιστοποιεί τις γνώσεις επαγγελματιών στους εξής 8 βασικούς πυλώνες του Digital Marketing:

  Content Marketing
  Paid Search (PPC)
  Social Media
  Web Analytics
  Conversion Rate Optimization
  Mobile Marketing
  eMail Marketing
  SEO
  Οι κάτοχοι της OMCP πιστοποίησης είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του Digital Marketing και μπορούν να χαρακτηριστούν ως experts.

  Η OMCP πιστοποίηση είναι ευρέως διαδεδομένη και στο ελληνικό digital οικοσύστημα, αποτελώντας ένα ισχυρό «χαρτί» έγκυρης και πιστοποιημένης γνώσης στον κλάδο του digital marketing.


 • Ο κλάδος του Digital Marketing εξελίσσεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και οι ανάγκες των επιχειρήσεων για έμπειρα στελέχη με εξειδικευμένες δεξιότητες στο digital marketing αυξάνονται συνεχώς. Λαμβάνοντας την OMCP πιστοποίηση μπορείτε να διακριθείτε επαγγελματικά στον συγκεκριμένο κλάδο.

  H OMCP πιστοποίηση είναι απαραίτητη για όποιον επαγγελματία του Digital Marketing επιθυμεί να ξεχωρίσει ως προς τις γνώσεις και τις δεξιότητές του με την πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση διεθνώς.


 • Επαγγελματίες με πρακτική εμπειρία στο Digital Marketing.
  Digital Marketing Managers
  eCommerce Managers

 • Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ύλη προς μελέτη προκειμένου να προετοιμαστεί κανείς για την OMCP πιστοποίηση. Η προετοιμασία βασίζεται σε πρακτική εμπειρία και θεωρητική γνώση.

  Η εξέταση για την πιστοποίηση γίνεται online από τον προσωπικό σας χώρο και το δικό σας Η/Υ. Η όλη διαδικασία επιτηρείται από εξειδικευμένο proctor της OMCP καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Η εξέταση γίνεται σε 2 ενότητες της επιλογής σας από τις εξής 8:

  Content Marketing
  Paid Search (PPC)
  Social Media
  Web Analytics
  Conversion Rate Optimization
  Mobile Marketing
  eMail Marketing
  SEO

  Η προετοιμασία συνίσταται σε έναν συνδυασμό θεωρητικής με πρακτική γνώση και εμπειρία.

  Συγκεκριμένα πέρα από τον προβιβάσιμο βαθμό στην OMCP online εξέταση, απαιτούνται:
  5.000 ώρες εργασιακής εμπειρίας
  ή Πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης + 2000 ώρες εργασιακής εμπειρίας
  ή Ολοκλήρωση εγκεκριμένου practitioner course + 1000 ώρες εργασιακής εμπειρίας