ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ESKILLS CENTER !

Ποιοι είμαστε;

Η eSkills Center είναι το τμήμα της Convert Group, το οποίο δραστηριοποιείται στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους τομείς του Digital Marketing και eCommerce σε ιδιώτες, εταιρίες και εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο σκοπός μας:

Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής και ποιοτική εκπαίδευση επαγγελματιών και στελεχών σε έννοιες και πρακτικές του Digital marketing και του eCommerce, ώστε να μπορούν να τις μεταφέρουν επιτυχώς και αποτελεσματικά στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Στοχεύουμε εξίσου στην διασύνδεση νέων στελεχών του Digital χώρου με την αγορά εργασίας, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται σε ζήτηση και προσφορά εργασίας.

Απευθυνόμαστε σε:

  • Στελέχη και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς του Digital Marketing και Ecommerce, εφαρμόζοντας τις επικερδώς στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.
  • Εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς που επιθυμούν να διοργανώσουν και να υλοποιήσουν προγράμματα εκπαίδευσης Digital Marketing και eCommerce
  • Εταιρίες και οργανισμούς που αναζητούν εσωτερική εκπαίδευση (inhouse training) για τα στελέχη τους πάνω σε συγκεκριμένα θέματα Digital Marketing και eCommerce.

Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO of Convert Group

Προσφέρουμε:

  • Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση σε Digital Marketing και eCommerce σε συνεργασία με παγκόσμια αναγνωρισμένους φορείς.
  • Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στις ψηφιακές δεξιότητες OMCP (Online Marketing Certified Practitioner).
  • Εισηγήσεις από διακεκριμένους επαγγελματίες του Digital Marketing και eCommerce στην Ελλάδα και διεθνώς.
  • Πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό.
  • Ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες σε ψηφιακή εκπαίδευση ιδιωτών εκπαιδευόμενων ή οργανισμών.

Η κορυφαία παγκόσμια διάκριση μας:

H eSkills Center by Convert Group καθοδήγησε σε μία μοναδική παγκόσμια επιτυχία το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εισάγοντας στο κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ελλάδας και της Ευρώπης την εκπαίδευση σε ψηφιακές δεξιότητες (eskills). Για 1η φορά στην Ευρώπη ενσωματώθηκαν μαθήματα, όπως Social Media, Adwords, e-mail marketing, SEO κτλ, σε πρόγραμμα σπουδών MBA μέσω eLearning. Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία και η σημασία της για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του προγράμματος βραβεύθηκε με την Παγκόσμια Διάκρισης Καινοτομίας στην Εκπαίδευση ΜΒΑ από τον διεθνή οργανισμό Association of MBAs (τον πιο αναγνωρισμένο φορέα στα MBAs παγκοσμίως), ανταγωνιζόμενη πρωτοβουλίες που κατατέθηκαν από Ιδρύματα όπως το Imperial, το LSE, το Grenoble Graduate School of Business, το Porto Business School και άλλα προγράμματα μεταξύ των 700 MBAs από 200 Πανεπιστήμια σε 70 χώρες που έχουν αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δείγμα πιστοποίησης eSkills Center by Convert Group
Δείγμα πιστοποίησης Market Motive

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ

exelixi_logo_new